Cremoso Latte

Specijalizovano mleko za BARISTE.

Cremoso Latte je mleko namenjeno profesionalnim baristima, razvijeno u Italiji a proizvedeno u Srbiji, na osnovu jedinstvene i inovativne tehnologije proizvodnje zahvaljujući kojoj su omogućene posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme. Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka kao i za kuvanje.

Ovo mleko sadrži idealan prcenat mlečne masti - 3,2% - koji obezbeđuje pun i kremasti ukus svakom napitku, kao i proteine - 3g na 100ml - koji daju mogućnost za pravljenje idealne, guste i postojane mlečne kreme.

Cremoso Latte je dugotrajno mleko koje ne zahteva čuvanje na hladnom mestu (pre otvaranja tetrapaka), ima duge rokove upotrebe i prilagođeno je za lako rukovanje profesionalnim kupcima u HoReCa sektoru.

Za napitke od kafe u kojima svakodnevno uživamo, Cremoso Latte obezbeđuje gustu i postojanu mlečnu kremu, koja Baristima omogućava najbolju i najlakšu pripremu perfektnog kapućina kao i ostalih napitaka od kafe.

Specijalizovano mleko za BARISTE.

Cremoso Barista Professional

Cremoso Barista Professional j e profesionalno mleko za Bariste i vlasnike lokala koji žele više.

Cremoso Barista Professional mleko ima novu jedinstvenu formulu a karakteristika koja ga razlikuje od Cremoso Latte-a je procenat mlečne masti koji iznosi 3,5% i 3,2g proteina.

Cremoso Barista Professional će se na tržištu naći u ograničenoj seriji - LIMITED EDITION.

Naš cilj je da uz pomoć mleka Cremoso Barista Professional  sa novom unapređenom formulom, omogućimo Baristima da se lakse iskažu kroz svoju umetnost.

 

Cremoso Barista Professional
Top