Cremoso

Latte

Specijalizovano mleko za BARISTE

Cremoso Latte je mleko namenjeno profesionalnim baristima, razvijeno u Italiji a proizvedeno u Srbiji, na osnovu jedinstvene i inovativne tehnologije proizvodnje zahvaljujući kojoj su omogućene posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme. Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka kao i za kuvanje.

cremoso-latte-presentation

Ovo mleko sadrži idealan prcenat mlečne masti - 3,2% - koji obezbedjuje pun i kremasti ukus svakom napitku, kao i proteine - 3g na 100ml - koji daju mogućnost za pravljenje idealne, guste i postojane mlečne kreme. Cremoso Latte je dugotrajno mleko koje ne zahteva čuvanje na hladnom mestu (pre otvaranja tetrapaka), ima duge rokove upotrebe i prilagodjeno je za lako rukovanje profesionalnim kupcima u HoReCa sektoru. Za napitke od kafe u kojima svakodnevno uživamo, Cremoso Latte obezbeđuje gustu i postojanu mlečnu kremu, koja Baristima omogućava najbolju i najlakšu pripremu perfektnog kapućina kao i ostalih napitaka od kafe.

Cremoso Barista Professional

Cremoso Barista Professional je profesionalno mleko za Bariste i vlasnike lokala koji žele više. Cremoso Barista Professional mleko ima novu jedinstvenu formulu a karakteristika koja ga razlikuje od Cremoso Latte-a je procenat mlečne masti koji iznosi 3,5% i 3,2g proteina.

cremoso-latte-profesional-presentation

Cremoso Barista Professional će se na tržištu naći u ograničenoj seriji - LIMITED EDITION. Naš cilj je da uz pomoć mleka Cremoso Barista Professional sa novom unapređenom formulom, omogućimo Baristima da se lakše iskažu kroz svoju umetnost.

cremoso-latte-presentation-promo